105ba80609c448b6d5feb6dd39f3eeb85e520063
news

Alfa Carpets lanceert nieuwe website

26.10.2023  min. lezen

Met veel plezier kondigen we de lancering van onze gloednieuwe website aan. Omdat we bekend staan om ons uitmuntende ontwerp, productie en fabricage van zowel binnen- als buitentapijten, hebben we besloten een belangrijke stap te zetten om onze digitale aanwezigheid te versterken.

Met onze gloednieuwe website wil Alfa Carpets haar aanbod dichter bij haar klanten en tapijtliefhebbers brengen. De moderne en gebruiksvriendelijke interface belooft een eenvoudige navigatie en toont de verschillende designs van tapijten die we door de jaren heen met trots hebben geweven.

Om deze digitale visie tot leven te brengen, heeft Alfa Carpets samengewerkt met Keplerstein, een partner die bekend staat om het maken van digitale meesterwerken. De samenwerking tussen Alfa Carpets en de digitale vaardigheden van Keplerstein garandeert bezoekers een naadloze en verrijkende surfervaring.

Neem een kijkje op de nieuwe website van Alfa Carpets en ontdek een mix van traditie en innovatie. Ervaar ons erfgoed en vakmanschap als nooit tevoren terwijl je door onze collecties navigeert op ons nieuwe digitale platform!

New Website

Steven Casaert — Sales Alfa Belgium

"Ik wil het team van Keplerstein bedanken voor de fantastische samenwerking. Door hun vakkundigheid en professionaliteit was dit project in een mum van tijd opgestart en hebben ze ons een duwtje in de digitale richting gegeven. Hun creatieve input en hands-on praktijk heeft ons weggeblazen. Voor herhaling vatbaar en zeker een aanrader!"