105ba80609c448b6d5feb6dd39f3eeb85e520063

Over ons

Alfa Carpets ontwerpt, ontwikkelt, produceert en levert tapijten. We staan erom bekend te voldoen aan de specifieke behoeften van onze klanten.

6052bd0f5ac79cf869ad2b01744e2a717224bc63

Missie en visie

Alfa Carpets streeft ernaar marktleider te worden in de productie van betaalbare, hoogwaardige vloerkleden van polypropyleen en kamerbreed tapijt. We trachten dit doel te bereiken door mensgericht te werken, de planeet te beschermen en winst na te streven op een duurzame, eerlijke en respectvolle manier.

We maken gebruik van geavanceerde apparatuur en technologie om tapijten voor binnen en buiten te produceren die voldoen aan de specifieke behoeften van klanten over de hele wereld. Als verticaal geïntegreerd bedrijf kiezen we voor flexibiliteit in de productie. Door onze eigen garens te produceren, te werken met lage minimale bestelhoeveelheden en samen te werken met onze klanten bij elke stap, van het ontwerp tot de levering, kunnen we een volledig op maat gemaakte aanpak bieden.

A1b3c73b79e41eea73ef7419ab1850bd23ed15fa

Bedrijfswaarden

Zakendoen op een menselijke en ethische manier is belangrijk voor ons. We volgen de basiscode van het Ethical Trading Initiative (ETI), dat gebaseerd is op de verdragen van de Internationale Arbeidsorganisatie. We zijn trots op onze werknemers. Er zijn veel werknemers die al meer dan tien jaar bij ons werken, hun inzichten en ervaring geven ze met plezier door aan nieuwkomers.

Vanuit ons milieubeleid en ons verlangen naar een duurzame bedrijfsvoering hebben we al sterk geïnvesteerd in zonne- en groene energie, en hebben we onze afvalproductie teruggedrongen en gescheiden voor een betere verwerking.

Dankzij onze volledige controle over de productie van onze garens kunnen we schadelijke stoffen vermijden en tapijten maken die recycleerbaar zijn. Tegelijkertijd vermijden onze duurzame productiemethoden en -processen waar mogelijk afval. Het afval dat we produceren wordt gescheiden in verschillende stromen voor een betere verwerking.

Onze aanpak heeft ertoe geleid dat Alfa Carpets talloze certificeringen heeft verkregen. Dankzij regelmatige audits zijn we altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kunnen we niet alleen onze klanten van dienst zijn, maar zijn we ook een voorbeeld voor de sector.

Alfa Carpets voldoet volledig aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Geschiedenis

Alfa Carpets is actief sinds 1980. We zijn gevestigd in België en exporteren naar meer dan veertig landen over de hele wereld.

We ontwerpen onze tapijten in samenwerking met onze klanten om hen patronen en kleurencombinaties te helpen kiezen. Zodra onze tapijten zijn vervaardigd, bieden we een scala aan etiketterings-, verpakkings- en leveringsopties. Wij spelen zoveel mogelijk in op de behoeften van onze klanten. We kijken ernaar uit om dit ook in de toekomst te blijven doen.

Sinds 1980

Tot uw dienst

De duurzame productie van kwaliteitstapijten is slechts één van onze verantwoordelijkheden. Onze service aan u is er nog een. We geven u graag advies, beantwoorden met plezier al uw vragen en stellen onze uitgebreide ervaring tot uw dienst.

We hanteren een op maat gemaakte aanpak om ervoor te zorgen dat u tevreden bent over elke bestelling. Onze lage minimale bestelhoeveelheden beperken het risico en moedigen aan om te experimenteren. En als een tapijtontwerp populair blijkt te zijn? Dankzij de in-house productie van onze garens ontvangt u bij uw volgende bestellingen exact dezelfde kwaliteit en kleuren.

We bieden ook allerlei verpakkings- en leveringsopties. Laat ons gerust weten wat voor u het beste uitkomt. En het papierwerk? Aangezien we met klanten in veertig verschillende landen werken, kennen we de douanevereisten door en door. Bespaar tijd, geld en een hoop papierwerk door de douaneaangiften en administratieve rompslomp aan ons over te laten. Wij helpen u hier graag bij.

waarde

De kwaliteit van onze tapijtontwerpen, garens en productie zorgen voor een toegevoegde waarde voor u en uw klanten.

Lage minimumbestellingen

Hoe zullen uw klanten reageren op bepaalde designs en specifieke kleuren? Dankzij onze lage minimale bestelhoeveelheden valt het risico weg om erachter te komen.

Flexibiliteit

Hoeveelheden, kleurencombinaties, verpakking en zelfs levering worden afgestemd op uw behoeften.

Snelheid

Met korte leveringstermijnen van slechts zes tot zeven weken.

Betrouwbaarheid

Onze productie- en leveringsaanpak is ontworpen met het oog op betrouwbaarheid, zoals u die definieert.

Verpakking en levering op maat

De beste verpakking? Leveringsopties? U weet wat voor u het beste werkt. Wij zorgen ervoor.

Co-creatie

We ontwikkelen patronen, kiezen kleuren en ontwikkelen uw volledige tapijtontwerp samen met u.

Wenst u meer te weten? Neem vandaag nog contact op met Alfa Carpets!

contacteer ons