61ca6bdd116bde7c92d838b97d12d443b5d6647f 2023 09 01 075355 aump

Onze manier van werken

Uw tapijten

Onze manier van werken

Tapijten: gemaakt op bestelling

Alfa Carpets maakt tapijten voor u. We doen een beroep op benaderingen en waarden die zijn ontworpen om ervoor te zorgen dat u precies krijgt wat u wilt. U kunt zelfs kiezen uit verschillende verpakkings- en leveringsopties!

Co-creatie

U weet waar uw klanten en markt op reageren. Daarom creëren we al onze tapijten samen met u. Of het nu gaat om tapijten voor binnen of buiten, we werken met u samen om patronen en ontwerpen te ontwikkelen en helpen u om de perfecte kleurencombinaties te kiezen. Het is de enige manier om er zeker van te zijn dat u voldoet aan de behoeften en wensen van uw markt.

Flexibiliteit

Niet alleen onze tapijten worden op maat gemaakt. Wij streven ernaar u bij elke stap te helpen. Zo bieden we lage minimale bestelhoeveelheden. Daarnaast bieden we ook verschillende verpakkings- en leveringsopties om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Zoals het hoort.

Snelheid

Werken met Alfa Carpets biedt nog andere voordelen. We produceren bijvoorbeeld onze eigen garens . Dit betekent dat we altijd hebben wat we nodig hebben, precies wanneer we het nodig hebben. En met acht weefgetouwen kunnen we ongelooflijk korte leveringstermijnen aanbieden van slechts zes tot zeven weken.

Betrouwbaarheid

Op zoek naar betrouwbaarheid? Die vindt u gegarandeerd bij Alfa Carpets. Wij benaderen de productie en levering vanuit uw perspectief. We begrijpen hoe belangrijk het is dat uw bestelling, zoals u die verwacht, voor uw deur ligt, wanneer u dat verwacht. Op zoek naar meer? Vertel ons gerust wat u nodig heeft. We houden van een uitdaging.

Waarde

Wij geloven in het bieden van extra waarde. De originaliteit van onze ontwerpen, de kwaliteit van onze garens, het productieproces van de tapijten en de afgewerkte producten zelf zijn bedoeld om toegevoegde waarde te creëren. Op deze manier heeft u een zekere speelruimte in uw prijsstelling en talloze manieren om uw klanten te verbazen.

Lage minimumbestellingen

Onze zeer lage minimale bestelhoeveelheid beperkt het risico. Het spoort u ook aan om te peilen hoe uw markt reageert op een brede waaier aan verschillende artikelen. We willen dat u met een gerust hart uw klanten verschillende opties kunt aanbieden. Aangezien we onze eigen garens produceren, bent u er altijd zeker van dat u tapijten en vloerkleden met exact dezelfde look en kwaliteit ontvangt wanneer u een grotere bestelling plaatst.

Verpakking en levering op maat

Laat ons weten wat uw persoonlijke verpakkingsvoorkeuren zijn. We zorgen er graag voor dat aan uw wensen wordt voldaan. Hetzelfde geldt voor de levering. En met klanten in meer dan veertig landen kennen we de douanepapieren van binnen en buiten. We verzorgen graag de administratie om u tijd, geld en veel stress te besparen.