Impakt 20230704 82

Tapijten voor binnen

Tapijten voor binnen

Gemaakt op bestelling

Gemaakt om indruk te maken.

Impakt 20230619 3

Alfa indoor

Vindt uw klant alles waarnaar hij op zoek is in uw assortiment? Wij zijn ervan overtuigd dat dit zou moeten. Daarom ontwerpt en produceert Alfa Carpets tapijten voor binnen op basis van uw unieke en specifieke bestelling. De keuze van de kleuren. De patronen. En de algemene look. Maar dat is nog niet alles ...

Een tapijt moet goed aanvoelen ... We gebruiken een poolhoogte van 7 mm voor onze binnentapijten om ze - en uw klanten - een heerlijk gevoel van luxe te geven. Maak indruk op hen met het zorgvuldig berekende samenspel van zachtheid en duurzaamheid dat ons zo trots maakt op onze garens. Op zoek naar iets helemaal anders? We produceren zelfs omkeerbare vlakgeweven  buitentapijten die even goed voor binnen gebruikt kunnen worden.

Download onze moodbooks

19cb2b525d5571520086bc47adb4b91b1b7e6532

Binnentapijten voor uw klanten

Wanneer u een beroep doet op Alfa Carpets, weet u altijd precies wat u kunt verwachten. We werken met u samen om het patroon te ontwerpen en de kleuren te kiezen waar uw klanten helemaal weg van zullen zijn.

Aangezien we onze eigen garens produceren, ontvangt u altijd exact dezelfde kleur, bestelling na bestelling. Wij weten hoe belangrijk uniformiteit is, vooral voor binnentapijten. Met acht Van de Wiele-weefgetouwen in het atelier kunnen we uw nieuwe bestelling ongelooflijk snel produceren.

Tot uw dienst

Lage minimale bestelhoeveelheden, verpakkingen op maat en een lijst met verschillende leveringsopties: Alfa Carpets biedt een volledig op maat gemaakte service. We verzorgen zelfs het douane- en administratieve papierwerk voor u. We helpen u graag op alle mogelijke manieren.

waarde

De kwaliteit van onze tapijtontwerpen, garens en productie zorgen voor een toegevoegde waarde voor u en uw klanten.

Lage minimumbestellingen

Hoe zullen uw klanten reageren op bepaalde designs en specifieke kleuren? Dankzij onze lage minimale bestelhoeveelheden valt het risico weg om erachter te komen.

Flexibiliteit

Hoeveelheden, kleurencombinaties, verpakking en zelfs levering worden afgestemd op uw behoeften.

Snelheid

Met korte leveringstermijnen van slechts zes tot zeven weken.

Betrouwbaarheid

Onze productie- en leveringsaanpak is ontworpen met het oog op betrouwbaarheid, zoals u die definieert.

Verpakking en levering op maat

De beste verpakking? Leveringsopties? U weet wat voor u het beste werkt. Wij zorgen ervoor.

Co-creatie

We ontwikkelen patronen, kiezen kleuren en ontwikkelen uw volledige tapijtontwerp samen met u.

Impakt 20230619 70

Wenst u meer te weten? Neem vandaag nog contact op met Alfa Carpets!

contacteer ons