Reverso onderhoud 2024 04 12 071827 gnwu
news

Onderhoud - Reverso

12.04.2024  min. lezen

Inleiding

Net zoals onze Shiraz Pop tapijten zijn de Reverso outdoor tapijten gemaakt uit polypropyleen, een synthetisch materiaal met diverse voordelen. Naast het gemak in onderhoud bieden ze een breed scala aan ontwerpmogelijkheden en kunnen de tapijten zowel indoor als outdoor aan beide zijden worden gebruikt.

De Reverso collectie is momenteel verkrijgbaar in 4 eigentijdse kleuren: Clay, Grey, Aqua en Navy. Deze kleurpalletten zijn gemakkelijk te combineren in zowel jouw interieur als exterieur.

Om ervoor te zorgen dat jullie Reverso tapijten er jarenlang prachtig blijven uitzien, hebben we enkele handige onderhoudstips voor jullie op een rij gezet.

Reverso onderhoud

Praktische tips voor een eenvoudig onderhoud

Geniet van de veelzijdigheid van jullie omkeerbare Reverso tapijten! Door ze regelmatig om te draaien geef je jouw interieur of exterieur een andere look en dit zorgt tegelijkertijd ook voor een gelijkmatige slijtage waardoor je de frisse uitstraling behoudt aan beide zijden.

De kleuren van deze tapijten zijn UV-bestendig, maar regelmatig schoonmaken helpt ook om de helderheid van de kleuren te behouden.

Reverso tapijten zijn ontworpen om bestand te zijn tegen verschillende weersomstandigheden. Toch is het raadzaam om ze bij extreme weercondities binnen te halen om hun levensduur te verlengen.

Voor algemeen onderhoud kunnen jullie de tapijten eenvoudig reinigen met water en milde zeep. Bij hardnekkige vlekken of bij outdoor gebruik na de winter is het gebruik van een hogedrukreiniger aanbevolen.

Kleine formaten kunnen in de wasmachine worden gewassen. Gebruik een mild reinigingsmiddel en was op een zachte cyclus. Leg de tapijten plat om te drogen, weg van directe warmtebronnen.

Zorg ervoor dat de tapijten volledig droog zijn voordat ze worden opgerold en opgeborgen.

Tijd om zelf aan de slag te gaan! Met deze eenvoudige tips & tricks kunnen jullie blijven genieten van de schoonheid en functionaliteit van jullie Reverso tapijten gedurende meerdere seizoenen.

Wil je graag meer weten over de verschillende mogelijkheden van onze Reverso tapijten?

Contacteer ons nu!