E5 jpg
stories

Alfa Carpets en E5: een gezamenlijke mix van mode en interieur inrichting

08.05.2023  min. lezen

Alfa Carpets is een veelbelovende samenwerking aangegaan met de prominente modeketen E5, een stap die de werelden van mode en interieur naadloos met elkaar verbindt.

Met de visie om de sfeer in hun winkels te verbeteren, benaderde E5 Fashion Alfa Carpets en het resultaat mag er zijn: elke E5-winkel heeft nu vier verschillende tapijten, een bewijs van Alfa's toewijding aan kwaliteit en design.

Case E5 Fashion

De tapijten hebben een standaard binnenkwaliteit, ontworpen om de drukte van een drukke modewinkel te weerstaan. De 'cool grey' tint van deze tapijten is geen willekeurige keuze; het is een van de best verkochte kleuren op de huidige markt. Door zijn veelzijdigheid past het moeiteloos bij een spectrum van speelse kleuren en biedt het eindeloze ontwerpcombinaties.

Hoewel elk van de 51 E5-winkels over deze tapijten beschikt, is consistentie de sleutel: de tapijten hebben in alle verkooppunten dezelfde onberispelijke kwaliteit. Met name de superieure kwaliteit zorgt ervoor dat ze geschikt zijn voor zowel binnen als buiten, een weerspiegeling van hun topkwaliteit.

Deze samenwerking tussen Alfa Carpets en E5 Fashion onderstreept een harmonieuze mix van mode en functionaliteit en belooft klanten een geweldige winkelervaring.

Wilt u meer weten? Neem vandaag nog contact op met Alfa Carpets!

Contacteer ons